Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

Fotomaran gick oväntat bra! Förutom att batteriet i kameran tog slut.., men jag fick låna ett va en snäll gammal gubbe :) Gick hem från skolan för jag mådde jättedåligt. Men jag var tvungen och åka med pappa till stan och prova nya skor så det gjorde jag. Ni får bilder men inte från maran! :)

Tagga Fotomara!

Hej!

Bloggar inget idag för jag ska på fotomara imrgon och jag måste göra iordning för det osv... Ni får säkert se bilderna imorgon! :)

nice weather? Hell yeah.


hejsan svensan!
Va rätt chilligt idag när vi typ inte hade nån seriös lektion alls :) satt typ ute och solade innan vi drog ner till fryken, det va nåt med skolan vi skulle kolla på freja osv.. Fett tråkigt iallafall ...
morfar hämtade mig efter det för ja orkade inte gå hem :p
Hemma satt jag ute en stund i solen innan tilda kom, för då skulle vi ner till vallen och spela fotboll och möta filip också några mer ;) sen drog tilda :/ då va det bara jag och filip :) <3 

hadetbrasåhörsvipuuus.

~ Photo ~

Var först i skolan. Kom hem och sola, åkte på utväcklingssamtal sen drog jag och kollade på fotbollsträning! :) Han ut och fota lite också :) Lägger bara upp en bild för jag har inte hunnit redigera dom andra.


Nice weather brooo :)

Tjenare!
Fan vilket gött väder hoppas bara ddet håller i sig! Det ska ju bli 24, 25 grader till helgen! :D
Lägger mig nog en stund i solen när jag kommer hem imorgon från skolan innan jag ska på utvecklingssamtal :S

Ska även försöka plugga och dra ut och springa! Fotar nog lite granna också! ;)

Hööörs, Puss!


You only live once

Hej!
Har inte "Bloggat" så mycket sista tiden har nästan bara lagt upp bilder osv.
Kommer nog inte blogga så mycket under den kommande veckan heller för det kommer va ganska mycket med skolan, träningar osvosv.. + Att min kamera är på lagning så jag kommer inte heller lägga upp nya bilder, kanske inga alls..
Inatt såv jag hos louise, det va kul :) gick dock hem tidigt för hon skulle på match. Har slappat, sprungit med pappa och ja det är vad jag har gjort idag ;)

du förändra allt.

Tog en tur ut med tilda och kameran :) :*

I know distance doesn't matter, but you feel so far away.

Hej!
Gick upp vud halb 7 för att tilda skulle till skolan, men när hon gick gick jag och la mig igen.. :) Hon kom tillbaka vid 4 och då skulle jag träna innebandy :D Tog tåget typ 20 i 6 till KD, köpte godis, åt på doonkeen, sen drooog vi hem till tildaa :D Dunkar onödigt hög musik just ju o ja... hööörs, puss!

Du är bäst.

Tjaaaa, har vart en rätt så tjatig dag, fyllde ju år så jag har blivit kallad "fjortis" hela dagen i korridoren.. Jaja ;)
Hade kalas, kollade på tildas match, va med älskligen osv.. :). Kan intä lägga upp bilder i ipaden det suuuuger......

Lycklig osv..

Hej!
Mamma väckte mig imorse med en stoooooor överraskning! Jag HATAR överraskningar men den här va grymt bra! ;) Josefin skulle åka till stan och köpa en IPad och jag ville också ha en, men hade inte pengar, Så jag fick låna av mormor :D NU HAR JAG OCKSÅ EN IPAD. hihi.. Sen tog jag ett dopp i Martin och Eriks badtunna, så himmla skönt! 47 grader i vattnet! :) nu ska nog se på en film i ipaden så vi Höörs, puss! Har dock inga bilder..

The world knows your name

Hej!
Sov hos Isabeele inatt, Vi åkte ner och kollade på fotboll, hoppade studsmatta, fixade lite osv, det va kul :) Har också bestämt mig nu att jag ska köpa en ipad och ha i bussen tillmspanien ! :D :D :D
Sen när jag åkte hem åkte jag och pappa till höjda och körde intervaller, det var nått så in i helvette jobbigt, uh! Sen tog jag och mamma en tur med kameran ! :D Blev endel riktigt bra bilder! Enjoy!!

Du höll om mig och sa, inatt
är det du och jag

Hej!

Vart med Tilda, filip och olof idag! :) Men tilda drog på sin träning så jag va själv med dom :) Sen drog jag också på träning :p

Imorgon ska jag va med bella och vi ska på innabandyavslutning på hammarö! :)

Ska även va med henne på lördag! Jusde jag ska till Martin och Erik på lördag eller sönad och bada badtunna! :D

Ha det gött !



8/5 - 12 ♥

Filip ♥ ♥ ♥

Boyfiend ?

Hej! Skulle egentligen inte blogga något idag hadejag bestämt. Vet inte varför jag gör det ändå men vafan.. Skulle ut och fota förut men AutoFokusen på kameran funkar ju inte!! -.- Åker med pappa på lördag och fixar det! :D Va med Alexandra förut det va kul vi satte upp hennes studsmatta! :)
Bilden passar ju värkligen in men vafan.. Den är oredigerad också..

Ny header osv!

Hej!
Jag vet att jag byter headers ofta men jag har svåt att bestämma mig :p
Skulle ju igentligen varit på tonår igår med det blev inte så :/ Jag och tilda såg på film och grejade lite istället :) Imorse när vi vaknade åt vi pankakor till " American Pie Reunion " :) Städa lite och fixade oss innan pappa skjutsade hem oss till Tida :) Då fixade vi oss ännu en gång så tog vi med oss kameran ut :) Vi har ätit grillat och spelat fotboll :) Nu grejar vi med lite bilder har även gjort en header som ni ser! :) Sätter på en film snart men i ska ju få lite bilder först! :)

-How many pizzas do you want? -How many pizzas do you have? ;D

Cha chaaaa :)


Vaknade 7 imorse, gick upp och åt, sen kom Tildaaaaa :D Hon följde med mig till skolan innan hennes buss gick 20 över 8 :/ Men hon kom ju dirr efter skolan igen så ;)

I skolan idag åte några till willys och köpte vattenballonger som vi kastade lite över allt på skolan ;)

Åkte lite inelines innan min träning började. Tränade i en kart ganska ovärt faktist..
Drog till Tilda när den va slut. Sover där inatt :)

Har tuväääääär inga bilder på tildas mammas dator :(

Build it up to break it back down.

Hej!
Fan vilket härligt väder hoppas det gåller i sig men det sägs ju att det ska snöa i helgen men vi får hoppas att det inte är sant :p

Har vart ute idag och solat, vart med kompis, cyklat osv! :)
Dock så är ja jätte trött och har ont i huvudet. men men, ska inte klaga på det när det finns värre saker :/

Ska skypa med Tilda nu så vi hörs!
Hennes blogg, klicka på bilden!!


Dagens .


Vädret ♥

Hej!
Fan va gött väder det är ute asså! :D
Inatt sov Tilda hos mig! Innan vi somnade såg vi på en film " SPUD " HAHA grymt bra film (a)
Vi vaknade typ 11 då åt vi sen målade vi naglarna, hehe..
Idag har vi typ åkt inelines och solat :) Ska ju till skolan imorgon men efter skolan ska jag till Martin och Erik det ska bli jättekul för jag har inte träffat dom på jättelänge!
Igår va det valborg så ni får en bild från majbrasan! :)

Amerikanska naglar

Målade naglarna såhär på morgonen! :)


RSS 2.0